Gispen Today Reaal'19 bureau

Ontwerp Richard Hutten voor Dutch Originals

Zo goed als oud. Misschien wel de beste omschrijving van deze werkplek. Een knipoog naar de jaren ’30, de functionaliteit van vandaag en een design dat altijd en overal past.

Hutten combineerde het Reaal bureau uit 1932 met de werkplekken 01 en 02 uit de serie secretaires uit dezelfde periode. Voor de zelfstandige ondernemer, voor moderne kantoren, of gewoon lekker thuis. Met opties als een luxe derde niveau, een prachtig vormgegeven zwevend laadje, en mooi weggewerkte kabelgoot. De bladen kregen een afronding die mooi aansluit bij de radius van het stalen buisframe. In diverse maten en 2 kleurencombinaties leverbaar (120, 160, 180 en 200 cm breed, diepte 80cm).

Zo’n retro werkplek waar iedereen thuis graag aan werkt en leert. Uitnodigend en interessant, vertaald naar de maatstaven van nu.

"Traditioneel gaat ontwerp over het oplossen van een probleem. Ik los geen problemen op, ik creëer mogelijkheden."

Richard Hutten uit Rotterdam is een van de meest invloedrijke en succesvolle Nederlandse ontwerpers. Hij staat bekend om zijn conceptuele en speelse ontwerpen. Hij is een echte innovator en heeft zichzelf gevestigd als een van de toonaangevende internationale figuren in zijn vakgebied, waarbij hij continu de grenzen van design verlegt.

Richard Hutten werd in 1967 geboren in Nederland en studeerde in 1991 af aan de Design Academy in Eindhoven, hetzelfde jaar startte hij zijn eigen ontwerpstudio. Met een team van experts werkt hij aan meubelontwerp en interieurontwerp. Veel van zijn producten zijn succesvolle ontwerppictogrammen geworden en zijn vertegenwoordigd in gerenommeerde musea over de hele wereld.

 

 

 

 

Gispen Today Reaal'19 bureau

GTReaal19

Prijs per stuk: 1.495,00

Levertijd:

2-4 weken

Bestel
Vanaf €1.495,- incl. BTW
Vanaf €1.495,- incl. BTW

Stel uw eigen Gispen Today Reaal'19 bureau samen


+

Ontwerp: Richard Hutten

Zo goed als oud. Misschien wel de beste omschrijving van deze werkplek. Een knipoog naar de jaren ’30, de functionaliteit van vandaag en een design dat altijd en overal past. Het Reaal bureau uit 1932 gecombineerd met de werkplekken 01 en 02. Voor de zelfstandige ondernemer, voor moderne kantoren, of gewoon lekker thuis. Met opties als een luxe derde niveau, een prachtig vormgegeven zwevend laadje, bekabeling, draadloos opladen.

Zo’n retro werkplek waar iedereen thuis graag aan werkt en leert. Uitnodigend en interessant, vertaald naar de maatstaven van nu.

Verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

Gispen no. 1 - Basisbureau 120x80 cm
Gispen no. 2 - Basisbureau 120x80 cm + 3e niveau 
Gispen no. 3 - Basisbureau 140x70 cm
Gispen no. 4 - Basisbureau 140x70 cm + 3e niveau

Bladhoogte: 76 cm
Kleur frame: mat zwart
Blad: Fenix 0720 Nero Ingo, met ronde hoeken, 27 mm dik
Incl. opbergvakje onder het blad

Optioneel:
Vloerglijders € 28,50

Hoogte zonder vloerglijders
- onderkant blad 73 cm
- bovenkant blad 75,7 cm

Hoogte met vloerglijders
- onderkant blad 74,5 cm
- bovenkant blad 77,2 cm

Montagehandleiding