Gispen Today 1101RH tafel

Ontwerp van Richard Hutten voor Dutch Originals. Een veelzijdige stijlvolle tafel voor thuis als eetkamer, of ruime werkplek met de bekende WH Gispen-allure. 

Het succesvolle ontwerp van de eetkamertafel Gispen Today 1101 RH sluit naadloos aan op de geschiedenis van Gispen. Voor het onderstel is in de lijn van Gispen gedraaide stalen buis gebruikt. Dat gecombineerd met het fraaie gefineerde notenhouten blad, geeft het ontwerp zijn moderne uitstraling. Met dit ontwerp brengt Hutten een eigentijds eerbetoon aan de klassieke meubelen van Gispen.

De tafel laat zich goed combineren met diverse ontwerpen in de collectie van Dutch Originals, waaronder uiteraard, die van Willem Hendrik Gispen. 

 

"Traditioneel gaat ontwerp over het oplossen van een probleem. Ik los geen problemen op, ik creëer mogelijkheden."

Richard Hutten uit Rotterdam is een van de meest invloedrijke en succesvolle Nederlandse ontwerpers. Hij staat bekend om zijn conceptuele en speelse ontwerpen. Hij is een echte innovator en heeft zichzelf gevestigd als een van de toonaangevende internationale figuren in zijn vakgebied, waarbij hij continu de grenzen van design verlegt.

Richard Hutten werd in 1967 geboren in Nederland en studeerde in 1991 af aan de Design Academy in Eindhoven, hetzelfde jaar startte hij zijn eigen ontwerpstudio. Met een team van experts werkt hij aan meubelontwerp en interieurontwerp. Veel van zijn producten zijn succesvolle ontwerppictogrammen geworden en zijn vertegenwoordigd in gerenommeerde musea over de hele wereld.

 

 

 

Gispen Today 1101 RH

GT1101RH

Prijs per stuk: 2.000,00

Levertijd:

2-4 weken

Bestel

Ontwerper: Richard Hutten, 2011

Vanaf € 2.000,- incl. BTW

Ontwerper: Richard Hutten, 2011

Vanaf € 2.000,- incl. BTW

Stel uw eigen Gispen Today 1101 RH samen


+

GISPEN TODAY 1101 RH

Poten: hoogglans chroom

Bladopties:
- Fenix zwart 0720 nero ingo
- Grijs linoleum (zijden blank gelakt, kern Multiplex)
- Zwart linoleum (zijden blank gelakt, kern Multiplex)
- Noten dikfineer (zijden noten dikfineer, kern MDF)

Afmetingen: 200x90 of 240x90 cm
Hoogte: 76,5 cm

Standaard voorzien van stelvoetjes

Maten en prijzen zijn incl. standaard vloerglijders.

Gerelateerde producten