Levertijd en verzendkosten

Levertijden

Wij trachten te leveren binnen 1 week nadat uw betaling door ons is ontvangen. Het kan voorkomen dat de door u gewenste stof niet op voorraad is. Mocht dit het geval zijn dan nemen wij uiteraard contact hierover met u op. Heeft u het product eerder nodig neem dan contact met ons op, samen bekijken welke mogelijkheden we hebben om het meubilair eerder te leveren. Het meubilair wordt van maandag tot en met vrijdag tussen 07:00 en 17:00 geleverd. 
U ontvangt een bevestigingsmail zodra uw bestelling is ontvangen.

Verzendkosten

Voor bestellingen in onze webshop berekenen wij GEEN verzendkosten.

Leveringscondities

  • Uw bestelling wordt binnen 5 werkdagen verzonden.
  • Wij bezorgen alleen op een fysieke adressen, dus géén postbusnummer.
  • De producten worden standaard bij u op de begane grond achter de eerste deur geleverd. 
  • Leveringen vinden plaats door heel Nederland, de Waddeneilanden is op aanvraag.
  • Pakketten die wij per post versturen worden verder verzorgd door * PostNL.
  • Pakketten die wij te groot achten door gewicht en/of volume worden in eigen beheer of een door ons ingeschakelde professionele meubeltransporteur bij u bezorgd. De transportkosten blijven ongewijzigd.

* Pakketten bezorgd door PostNL
Het is mogelijk dat de bezorger vraagt om een handtekening voor ontvangst. Als u niet thuis bent tijdens de eerste en tweede afleverpoging, althans het pakket niet in ontvangst kan nemen, laat de pakketchauffeur een kennisgeving achter in uw brievenbus. Na twee mislukte aanbiedpogingen wordt het pakket naar een postkantoor of PostNL servicepunt bij u in de buurt gebracht. U heeft dan drie weken de tijd om het pakket op te halen. U dient in dat geval de kennisgeving en een legitimatiebewijs mee te nemen.